Vi söker

Serviceelektriker

Serviceelektriker

Till Superettan…

JiO är ett företag som består av drivna människor som alltid vill leverera det bästa. Oavsett om det gäller elinstallationer, teknik eller smarta helhetslösningar för hem och företag. Vi är ett installationsföretag med riktiga elektriker – och mer därtill. Vårt mål är att alltid överträffa kundernas förväntningar. Att jobba på JiO innebär också att vara en del av en stor gemenskap, där vi är måna om varandra.

Det är med stolthet vi konstaterar att efterfrågan på våra tjänster ökar. Med 35 riktiga elektriker utför vi uppdrag från Mölndal och Göteborg i söder till Trollhättan i norr, Alingsås i öster och Stenungsund i väster. Vi är inte störst, men med sporttermer uttryckt så är vi ett lag för Superettan. Nu behöver vårt lag spetsas ytterligare.

Är du intresserad av att tillsammans med oss möta framtidens behov av elektriska lösningar med solceller, laddboxar för elbilar och annan smart teknik?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket som elektriker och som gillar att jobba både självständigt och tillsammans med andra. För oss på JiO är sociala egenskaper viktiga. Vi ser att du är en serviceinriktad person gentemot kund, men också en drivande och engagerad medarbetare som gillar att jobba i team. Elutbildning och B-körkort är ett krav.

Ansökan skickar du till info@jio.se. Bifoga CV och personligt brev.
 Tillträde efter överenskommelse.

JiO är ett ledande elföretag norr om Göteborg med kontor i Älvängen. Vårt marknadsområde går mellan Göteborg, Trollhättan, Alingsås och Stenungsund. Företaget startade 1990 och omfattar även systerbolaget ÄIAB med fem installationselektriker med inriktning mot industrin. 2020 omsatte vi 60 miljoner kronor.