Om oss

Vi är elektriker. Och mer därtill.

Vi är engagerade elektriker ständigt på väg framåt. Den tekniska utvecklingen gör jobbet roligare varje dag och lösningarna för våra kunder når också nya nivåer. JiO är ett företag som består av drivna människor som alltid vill leverera det bästa. Oavsett om det gäller elinstallationer, teknik eller smarta helhetslösningar för hem och företag. Vi är ett installationsföretag med riktiga elektriker – och mer därtill.

 

JiO Eltjänst AB startade 1990 i Älvängen och består idag av 30 medarbetare som är övertygade om att riktigt bra service är mer än elinstallationer. Det handlar om att med flexibilitet, kunskap, kvalitet och personligt bemötande överträffa kundernas förväntningar. I november 2011 förvärvade JiO Älvängens Installationsbyrå AB (ÄIAB) som med 5 anställda utför installationer och servar små som stora industriföretag.

Sedan mars 2022 är JiO Eltjänst och ÄIAB en del av Hjo Installation. Koncernen har 600 medarbetare och är verksam inom följande segment: El, Ventilation, VS och Energioptimering. Strategin är att skapa en större installationskoncern genom att utveckla befintliga företag och växa genom en offensiv förvärvsagenda.

Genom att arbeta nära våra kunder och kollegor löser vi tillsammans problem på smarta och smidiga sätt. Vår lyhördhet gör att kunden slipper generella standardlösningar och tillsammans med våra strategiska partners kan vi utveckla effektiva lösningar för våra kunder. Vår flexibilitet och långa erfarenhet är en tillgång både för oss och våra kunder. Med ett engagerat ledarskap och stor nyfikenhet på den tekniska utvecklingen breddar vi hela tiden vår kompetens.

Vi arbetar främst inom områdena Göteborg/Hisingen, Ale Kommun, Lilla Edet, Trollhättan, Stenungsund och Alingsås.

Det ska vara enkelt att anlita och samarbeta med oss. Dialogen och dokumentationen är viktig från start till mål.

Vårt mål är att alltid hålla vad vi lovar, vår verksamhet präglas av:

  • Bred kompetens
  • Flexibilitet
  • Hög kvalitet
  • Personlighet
  • Närhet till kund

Vi är en del av Elkedjan

Elkedjan är en stor och rikstäckande aktör där du som köpare möter de lokala entreprenörerna. Med över 140 elinstallatörs-företag på 190 orter i organisationen är Elkedjan en av Sveriges största rikstäckande kedjor för elinstallatörer.