Laddstationer

Sverige ställer om till elbilar och driftsäkra laddstationer är ett måste. Vi på JiO hänger med i utvecklingen och monterar rätt laddstation på rätt plats.

Laddstationer och laddboxar

Laddstationer och laddboxar gör det möjligt att snabbare återge batteriet full effekt. Normalladdning eller snabbladdning? Det är värt att diskutera frågan med expertis eller en behörig elektriker, vi hjälper dig!

Tryggt och säkert

Utbudet av laddstationer och laddboxar liknar numera en djungel, men vi hjälper dig att hitta rätt laddstation som passar just dina behov. Vi levererar, monterar och driftsätter. Vi håller vad vi lovar.

Vi fakturerar dessutom med avdrag för Grön Teknik enligt önskemål.

Skattereduktion för Grön teknik

Regeringen har beslutat om skattereduktion för svenska hushåll som vill installera i Grön teknik. Syftet är att förenkla och underlätta för medborgare att ställa om till miljövänliga alternativ. Skattereduktionen gäller till exempel för installationer av laddboxar till elbilar. Installationen ska ha genomförts och betalats efter 1 januari 2021. Avdrag får göras för arbete och material. Vi ser till att avdraget redan är gjort när du får fakturan.

Sammanfattning:

  • För installation av en laddbox till en elbil ges 50% skattereduktion av material och arbete.
  • Skattereduktion för Grön teknik får inte överstiga 50 000 kr per år och person.
  • Avdrag för Grön teknik kan göras flera gånger under året.

Det är Skatteverket som beslutar om avdraget, läs mer om Grön teknik hos Skatteverket.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor.